Insändare: Sluta använda bilar i onödan

Jätte många omedvetna använder bilar ofta utan att tänka på dess konsekvenser. Skulle du vilja att ditt barn andas in avgaser och får cancer som leder sedan till att de dör vid ung ålder? Jag förstår att man behöver en bil för att ta sig till jobbet eller skolan, men när man tänker på

miljön vi lever i så är bilar inte alls miljövänliga. Vi förstör vår värld med de avgaser som släpps ut från bilarna vi använder. Enligt Naturskyddsforeningen.se förorenar bilar vår atmosfär, den släpper ut koldioxidsom leder till klimatförändringar och när man använder bilen försurar den även sjöar vilket gör att allt i sjön så småningom dör, det visar att det inte bara är luften som är förstört men också vattnet.

Även om det är långt behöver du inte användabil, du kan åka med andra transportmedel somtåg eller buss eftersom det inte är farligt förmiljön och inte skadar vår hälsa, Om vi​​använder mindre transporter så möjligt man kan. Så varför riskera ditt barns framtid för ett onödigt transportsätt som du kan dra ner på?

Min åsikt är att om du sällan använder bilen så kommer vi att få ett bättre liv i framtiden. Jag tror också verkligen att man inte behöver använda bilen ofta eftersom man kan cykla eller gå, och både cykling och promenader är bra motioner för vår hälsa.

Köp inte dyra bilar som släpper ut avgaser eftersom du skadar dina barn på grund av de bilar som du använder i onödan. Barnen kommer att andas in giftiga gaser och dricka giftiga vatten. Barnen kommer att dö på grund av detta. Var medveten om de misstag du gör.

Bilhataren / Miljövänlig