Shuhics tips till en fantastisk jul!🎄

Christmas decoration

Snart är det äntligen jul igen!

Personligen är det en av våra favorithögtider, men delvis kan det vara väldigt stressigt och jobbigt med julklappar och familjen m.m. Därför ska vi ge er några tips och tricks för att förhoppningsvis göra din jul lite lugnare och bättre!

1. Ta det lugnt!

Det första tipset är att ta det lugnt! Försök att njuta av julen och stressa inte för mycket över förberedelser och presenter, allting måste inte vara perfekt hela tiden!

2. Presenttips till honom

Personligen tycker vi att det är svårt att hitta bra presenter till pappor och killar allmänt, och, om du också har det, så har vi några bra tips!

• Tv-spel

Om du känner en kille som älskar att spela tv-spel, är detta en perfekt julklapp! Kanske ett nytt spel som de har tjatat om att få eller en extra handkontroll? Det är alltid bra att ha om man ska spela med kompisarna! Oavsett kommer de att bli jättenöjda!

• Högtalare

Vi älskar högtalare! Det är jättebra till fester eller när man är ensam hemma och vill lyssna på musik. Det är verkligen en toppenpresent, speciellt bluetoothhögtalare så att man inte behöver krångla med en sladd.

• Parfym & deodorant

Parfym är en klassisk julklapp som nästan vem som helst kommer att bli nöjd med! Men om han redan har massa parfymer kanske du ska avstå från det och köpa deodorant istället. Man kan aldrig ha för mycket deodorant!

• Julmusik

Det bästa tipset för att komma i den rätta julkänslan är att lyssna på julmusik! Ta fram din Spotify eller gå in på youtube och sök på de allra bästa låtarna du känner till! Musik är även bra för hjärnan att koppla av med under stress.

Här är Belmins topplista för att komma i julstämning:

1. Cascada – Last Christmas

2. Bridgit Mendler & Shane Harper – My Song For You

3. Edward Blom – Nu lagar vi Julen

4. Glee Cast – Baby It´s Cold Outside

5. Tamar Braxton – Merry Christmas Darling

6. Hilda Stenmalm – A Little Magic

• Hörlurar & Headset

Hörlurar & headsets behöver man alltid, oavsett kön. Det är alltid bra med ett extra par och om han gillar musik är detta en perfekt present!

3. Presenttips till henne

Nu har vi tagit upp några julklappstips till honom, men det kan vara svårt att hitta bra presenter till tjejer också.

• Smink

Den perfekta presenten till en sminkälskare är såklart smink! Nästan vilket smink som helst kommer att göra henne glad, men försök ta reda på vad hennes favoritmärke är eller om hon behöver en specifik produkt, t.ex. en ny mascara?

• Smycken

Du kan verkligen ta din outfit till nästa nivå med lite smycken. Det är fint till alla tillfällen, både till vardags och till lite lyxigare tillfällen.

• Kläder

Tjejer kan aldrig få tillräckligt med kläder. Speciellt modeälskare! Det kan vara vanliga kläder eller märkeskläder från favoritmärket t.ex. Ralph Lauren eller Odd molly.

OBS! Alla dessa presenttips kan användas för både killar och tjejer!

4. Juldekorationer

Något som alla gör under julen är att få till den rätta julkänslan hemma genom att t.ex. pynta hela huset med stjärnor & ljusstakar m.m. Vill du få till den rätta känslan så kommer dessa tips passa perfekt för dig!

• Gör ditt eget julmönster

Använd pepparkaksformar och tryck i med röd textilfärg och sätt på gamla kuddar som bara ligger och dammar. Ett roligt tips för dig som gillar att ha det extra juligt i soffan på kvällarna!

Bildkälla: Ica

• Din egen snöglob

En snöglob som du gör helt själv genom att limma fast en leksaksfigur av något slag, på baksidan av en glasburk. Häll även lite konstsnö i burken och skruva till locket och vänd upp och ner!

Hoppas alla får en fantastisk fin jul, och till er som inte firar jul, så hoppas vi att ni får en fantastiskt fin afton oavsett! Merry Christmas Everybody!

Kristin Shaya & Belmin Nuhic aka Shuhic