Solsidans nya redaktion

PÅ SKOLAN. Vi intervjuade SAM21 för att lära känna dem lite bättre. Detta visste du inte om dem

Vi frågade den nya redaktionen varför de valde medieinriktningen och hur de tycker än så länge om kurserna. De flesta svarade att de tycker om de praktiska momenten och ville utveckla sina förmågor inom media. Än så länge tycker dem att kurserna är roliga och spännande. Vi passade även på att ställa några andra frågor till dem för att lära känna dem lite bättre. 

Vendela Skoog Eliasson – Om du fick ha vilket djur som helst som husdjur vilken skulle du välja? – Jag gillar mina katter, eller vänta delfin! Fast man kan inte göra så mycket med dem. ELLER VÄNTA, röd panda! De är jättesöta ju!

Hulda Wang Granér – Vilken fantasy-/tecknad karaktär skulle du vilja träffa i verkligheten och varför? – Micke från Micke och Molle, för att det är en rävbäbis.

Liisa Mellerdal – Vad är din favoritlåt? – Oj va svårt, kanske Sad Girl med Lana del Rey. 

Josefin Evensson – Skulle du vilja prata med djur eller tala alla språk i världen? – Prata med djur tror jag, man kan ju prata engelska. 

Sakeus Berg – Tror du på det paranormala? – Om man nu definierar det som spöken, så nej det tror jag inte på.

Ebba Evensson – Om du fick leva i en tv-serie  vilken skulle det vara och varför? – Gossip girl, jag tycker att serien är bra och det skulle vara kul att uppleva deras liv. 

Maja Reardon – Om du hade en superkraft vilken skulle det vara och varför? – Att flyga, för att det hade varit smidigt att ta sig ifrån ställen och kul tror jag. 

Maja Philipsson – Om du var ett spöke hur och vem skulle du hemsöka? – Maja R, för att jag gillar att retas med henne. 

Foto: Moa Nilsson

Moa Nilsson & Fanny Pettersson