Molly Sandén och Danny Saucedo är ett par

I måndags gick Danny Saucedo och Molly Sandén officiellt ut med att det är ett par sedan en månad tillbaka. De är två av Sveriges största artister och under julgalan 2012 så fann de varandra. De har känt varandra ytligt genom åren men fick under julgalan möjlighet att känna varandra bättre och det var då som känslorna växte fram, berättar de i en intervju med Expressen.

Danny jobbar nu som programledare i melodifestivalen och Molly jobbar med ett nytt album efter en succé i melodifestivalen förra året.  De båda stjärnorna jobbar väldigt mycket och det är inte lätt att få ihop det, särskilt inte när man smyger om det, berättar Danny.
Molly berättar att hon alltid har gillat Danny eftersom han är en väldigt fin kille med ett stort hjärta. Och han får henne att skratta som en tolvåring.

På grund av allt arbete hinner de inte träffas så ofta och det är då de märker hur mycket de känner för varandra, de offrar väldigt mycket för att vara tillsammans.
-Det har gått väldigt snabbt och det känns som att vi umgåtts längre än vad vi gjort. Det är som att jag alltid känt Danny. Man har kastats in i kärleken, det känns bara rätt, säger Molly till Expressen.
 Eftersom både Molly och Danny är två offentliga personer så valde de att gå ut med detta själva för att slippa alla spekulationer.
-Vi vill vara kära i fred och ta det här som det kommer, säger Danny Saucedo.