Bostonbombarens första ord från sjuksängen

 Den misstänkte Bostonbombaren Dzjochar Tsarnjev 19 vårdas fortfarande på sjukhusr, Nu har han för första gången sedan han gripits pratat med sin mamma, skriver Sofia Roström Andersson på Aftonbladet.
 – Han sa: ”Allt kommer att bli bra”, säger mamman i intervjun.

Bostonbombaren Dzjochar Tsarnjev skottskadades efter att han greps efter en dramatisk jakt den 19 april och har vårdats på sjukhus sedan dess.
 
I en intervju med mamman sa hon så här
– Jag kunde inte sluta gråta. Han sa: "Jag mår bra, mina sår läker. Allt är i Guds händer. Ha tålamod. Allt kommer att bli bra, säger hon till Bloomberg på telefon från Dagestan, Ryssland, där hon och maken bor. Berättar Sofia Roström Andersson
Han pratade med sin mamma över telefon ifrån sjukhussängen, konversationen ska ha pågått i omkring sex minuter.

– Mentalt är han normal, men mitt barn är i chock. Det var väldigt svårt att höra honom och han hade svårt att höra mig. Samtalet var väldigt lågmält. Det var mitt barn, jag vet att han har låsts in som en hund, som ett djur, säger Zubeidat Tsarnajev till Bloomberg och berättar att hon blivit lovad att hon ska få prata med sin son en gång i månaden.

Dzjochar Tsarnjev misstänks tillsammans med sin 26 årige broder Tamerlan ligga bakom bombbådet på Boston Maraton. Tamerlan dödades i en våldsam eldstrid med polisen. Dzjochar Tsarnajev riskerar att dömas till döden, skriver Roström Andersson.