Peace & Love i konkurs

Peace & Love har nu begärt sig själva i konkurs. I år skulle det bli deras 15:e festival och de hade räknat med att det skulle gå vägen även detta året. De satte i höstas upp en plan, en plan som kändes trygg och övertygande. De förväntade sig att lönehelgen i maj skulle bli deras stora lyft, men det lyftet kom inte i år.
Sedan 2007 så har Peace & Love i snitt sålt cirka 23 000 biljetter. Så i år nådde dem inte målet med de 9 000 sålda biljetterna.
Peace & Love har själva sagt att de försökt med allt som stått i deras makt. De har pratat, kominucerat och annonserat mer än vad de gjort tidigare år, men det räckte inte till. De lyckas inte betala av de löpande räkningarna och ju närmare festivalen det kommer, ju svårare blir det att kunna avboka och kunna styra om. Så Peace & Love har tagit det tråkiga beslutet att säga att det inte blir någon festival.
 

Från början startades Peace & Love med en vision om en bättre värld. De ville skapa en mötesplats med musik, glädje och inspiration, men även lyfta fram viktiga frågor som yttrandefrihet och medmänsklighet.

 

Källa: www.peaceandlove.se