ARVIKATJEJ I ÅRETS PARADISE HOTEL

Amanda Stawgren.

Den tidigare Solberga-eleven Amanda Stawgren, som numera är bosatt i Stockholm, är en av tio deltagare som under våren är med i den omstridda dokusåpan Paradise Hotel.

Hon bestämde sig för att vara med för att det skulle vara en rolig grej i livet och för att utveckla sig själv som person.

– Jag har alltid tyckt att det skulle vara kul att söka, men inget jag absolut var tvungen att göra.

Varför sökte du till PH?

-Jag sökte aldrig, jag fick frågan om jag ville åka till Mexico av en av tjejerna som arbetade med casting, då jag känner henne.

Vad sa dina föräldrar/kompisar när du berättade att du hade kommit med?

-Min familj och mina vänner tyckte att det var jättekul att jag skulle vara med, spännande med någon man känner som är med.

Känner du någon från programmet än idag?

-Vi alla har bra kontakt från programmet och jag är nära vän med flera av dem, närmast är jag Sofia.

Hur går uttagningsprocessen till?

-Den går till så att man får komma på ett möte och bli intervjuad av castingpersonerna. Om den går bra kan man få spela in ett videoklipp med sig själv för att visa vad man är för person, sedan får man svara på ca 200 frågor om allt och inget. Efter det så får man prata med en psykolog som ska kolla så att man mår bra och är stabil för att åka ner till Mexiko då det är väldigt psykiskt påfrestande att vara där. Det sista man gör är att prata med Tv3:s- ansvariga och producenten som ska ”godkänna” att man är uttagen och får åka.

Har du gjort något du i efterhand ångrar?

-Jag har inte gjort något jag ångrar, eller man kanske hade valt att inte bry sig så mycket som man gjorde där inne, och man hamnar i en bubbla så man blir extremt överkänslig där inne mot vad man kanske är i vanliga fall.

 Efter att ha sett de första avsnitten, tycker du att du har blivit framställd som den du är?

-Det är svårt att se vem en person är bara efter att man varit med totalt 10 minuter i tv, men både ja och nej, det är väldigt mycket som de inte tar med, så vissa situationer kan se väldigt annorlunda ut på tv än vad de faktiskt är på riktigt.

Vad är det bästa med Arvika? / Det bästa med Stockholm?

– Det bästa med Arvika är att det är supermysigt och lugnt. Jag brukar åka hem över en helg bara för att ta det lugnt och slippa stressa.

Stockholm är bra för att det finns alltid något att göra!

Vad tror du värmlänningarna och Arvika-bor känner över att du är med?

– Jag har ingen koll på vad människor som jag inte känner tycker om att se mig på tv, vi är bara från samma stad. Sen om de tycker att det är roligt eller inte det har jag ingen aning om.

Var det någon i hotellet som du föll för?

-Nej det var ingen på hotellet som jag föll för på de sättet. Jag tycker om flera extremt mycket men mer på ett vänskapligt plan.

Var det någon dag det regnade i Mexiko? I så fall filmade ni då?

-Jag tror faktiskt inte att det regnade en enda dag. och vi filmade varje dag ja.

Var det så som det ser ut på tv, enligt dig?

-Det är klart att det som händer på tv händer på riktigt i huset, men det är mycket som de inte tar med på , så folk kan få fel uppfattning om saker och ting då de inte kanske visar vad som egentligen händer

Kommer vi att se dig mer i tv framöver..?

– Det får vi se 😉

Bildresultat för amanda stawgren