Tagga final!

I torsdags avgjordes det vilka lag som kommer att vara med och delta i årets Solif-finaler

Pojkarnas andra semifinal gick mellan Revenge of the Incredibles Reloaded och Ingeborgs bukisar. Spänningen var hög och inte ett ord hördes från läktaren. Efter en oavgjord match när slutsignalen gått avgjordes den istället med straffar och då tog Revenge of the Incredibles Reloaded hem segern med 3-2.

Andra semifinalen mellan flicklagen Media Makers och Dalle och Degen m.fl. gick strax efter pojkarnas match. Första halvlek var alla mycket spända men trots det spelade båda lagen på en jämn nivå. Media Makers fick en del skador under matchen då Caroline Jönsson slog huvudet i sargen och Rebecka Wehlin vrickade foten, men detta var inget som hindrade laget från att gå in och göra en riktig kanonmatch. De kämpade hårt ända in i de sista minuterna och när det bara var drygt en minut kvar fick Anna Rundin till ett bra läge och gjorde 1-0 till Media Makers.

När slutsignalen gick förstod tjejerna att de fått en plats i finalen och brast ut i glädjetårar. När matcherna var spelade stod det klart vilka lag som möter varandra i finalen. Flickornas match kommer att spelas mellan Media Makers och Rebecka Wessling. Pojkarnas final kommer att spelas av Revenge of the Incredible Reloaded och Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen, det är såsen i påsen som är poängen i sängen. Nu är det dags att tagga om inför finalen som kommer att äga rum i Sporthallen i december, närmare bestämt fredagen den 13e. Låt oss bara hoppas på att olyckan håller sig borta…