Shaya & Belmins kusliga tips inför Halloween! 🎃

Snart är det halloween och om du också älskar halloween lika mycket som vi så ta och kolla in våra tips som kommer här. Dessa tips kommer garanterat ge dig den bästa halloween du haft, oavsett om du är med kompisar eller familj under kvällen.

 1. Blodiga ljus!

Vill du ha lite blodig stämning på den mest skrämmande natten under hela året så är det självklart att du ska ha blodiga ljus!! De där röda värmeljusen du använder vid jul, ta dem vettja! Och droppa några droppar från det röda stearinet över några vita blockljus eller vanliga långa ljus men inte värmeljus. Ta en synål och stick lite nålar i ljuset för skoj skull.

bleeding-candles

2. Paprika Jack-o-Lantern!

Istället för att köpa pumpor och skära ut ett ansikte kan du göra det med paprikor! Det enda du behöver göra är att ta en paprika och börja skära ut ett ansikte precis som en pumpa. Sen kan du fylla den med vilken mat du vill! Väldigt enkelt!

halloween-peppers-1114-640x960

3. Spider Ice-cubes!

För att få dina drinkar att se mer läskiga ut kan du lägga i isbitar med frusna spindlar i. För att få detta fyller du din iskubsform med vatten som vanligt men innan du fryser den, lägg i några plastspindlar eller nåt annat litet och läskigt t.ex. ett plastöga. Sen fryser du ner isbitarna och efter några timmar har du fått isbitar med spindlar i som ge dina drinkar en kusligare känsla!

unknown-4-13-12-55imgres-17-55-20

4. Spooky soap!

Ta en flytande tvål och börja med att skruva upp korken. Detta funkar bara om din tvålflaska är genomskinlig! Sen är det bara att lägga i olika små läskiga föremål t.ex. små spindlar eller ögon o.s.v. Detta ger en cool effekt till tvålen och det kan även skrämma upp dina gäster när de ska använda badrummet!

unknown-7

5. Pumpor och spöken!

Nu kommer kanske det enklaste tipset av de alla! Det enda man behöver är några clementiner och bananer, säsongsfrukt alltså 😉 Lägg till gurka och något tunt chokladchip. Noblesse kan vara ett gott exempel. Skär gurkan i väldigt små bitar och lägg i toppen på den avskalade clementinen så att det ser ut som en “pumpas stjälk”. Till bananerna så skär man dem i spökformer och skär ut chokladchipsen till mun och ögon på bananen så det får en spökform! Vips så har du minispöken och pumpor att knapra på!

14-640x960-1

6. Demonen bakom dörren!

Skräm ihjäl din familj med detta tipset! Det enda du behöver är en dörr med ett kikhål i! Börja med att skriva ut en läskig bild på någon läskig människa, kanske ett spöke? Klipp ut bilden så den passar in framför ett kikhål. Nästa steg är att klistra fast den på kikhålet och sen är det bara att plinga på. Dina föräldrar kommer bli livrädda när de ser vem som står utanför dörren!

7. Lysande ögon i busken!

Det här tipset är jättebra för att få andra att känna sig iakttagna! Det första du behöver göra är att ta en toarulle och skissa på ett par läskiga ögon på. Klipp sedan ut ögonen och ta ett lysrör och lägg det i toarullen. Tejpa gärna lysröret så att den verkligen sitter fast. Lägg toarullen i en buske ute där man lätt kan se den och sen är du klar! Nu har du ett par lysande ögon i busken!

tp-roll-glowing-eyes-2

6a00d8341cc08553ef019b000dc366970b-800wi

8. Mumieminipizzor!

Ge din mat lite mer halloween-känsla med detta tips! Först ska du ta din ost och skära den i lagom långa strimlor. Skär även svarta oliver så att de blir små runda cirklar med ett hål i mitten. Detta kommer att bli ögonen till din mumie. Sen är det bara att ta en skiva bröd och börja med att lägga ett tunt lager tomatsås jämnt över hela brödet. Lägg sedan oststrimlorna på brödet så att det ser ut som bandaget till din mumie. Tillsist är det bara att lägga på de svarta oliverna till ögonen!

6e8504ec3d759cf5a042fb1773d6206e

9. PUMPA-LICIOUS!

Halloween och pumpor går ju hand i hand, därför tycker vi att just du som läser detta ska dekorera trädgården eller verandan fylld med pumpor! Det behöver inte ens vara att du måste skära ut bitar ur en pumpa, du kan skriva med en tuschpenna på pumporna! Och om du vill rista in olika mönster på pumpan så kan du ta inspiration från bilderna nedan! Du kan göra det läskigt eller mysigt, det är bara fantasin som sätter gränserna.

b955d89b2d778169c1668bb65153dca9cd5d8f2c13d527c94e85d4485d0207c5

10. Shuhic ́s final ten, Bloody Bathroom!

Våra damer och herrar och könsneutrala! Nu har vi äntligen kommit fram till det tionde och sista tipset från oss för att göra just din halloween till den bästa! Det här kan vara ett stort varningstecken om dina föräldrar eller vänner är rädda för blod. Det du behöver är fake blod eller ketchup. Du lägger blodet på duschgolvet och smetar in dina fötter eller händer så blodet kletar sig lite överallt. När dina gäster eller familj kommer in i badrummet kommer de att få en smärre chock! Blodigt värre kommer det att bli. Detta var Shuhic ́s tio tips för att göra din halloween bättre, ni kan tacka oss om tipsen har funkat! (Och om era föräldrar blir så rädda att de ringer polisen, säg INTE vilka som har skrivit denna artikel, hehe 😉

2b001cae9cb228054e3976e8207d0975

 

Kristin Shaya & Belmin Nuhic (Shuhic)